Alıntı:
|
Gerçek Mesajı Gönderen oceansea
ne oldu gelişmeler? okul bitince bende senin gibi bir maceraya atılmayı düşünüyorum ama gercekleşmesine cok süre olduğu için başlamadım daha.afrikanın ayrı bir tadı var. o doğası o ezilmiş insanları... biyolog olacak biri için mukkemmel bir deneyim olacak benim için böle bir tur. benim şuanda gercekleşip gercekleşemiyeceğini tam bilmediğim bir planım var. senin gibi bana bir kaç ay yetecek parayı biriktirdikten sonra Yolmasrafları hariç, bir hayırsever kurumuna başvurup gönüllü olarak onlarla afrikaya muhtaç insanlara yardıma gideceğim.bir kaça ay onların masraflarımı karşılayacagı şekilde gönüllü calışıp hem insanlara yardım edeceğim hemde yaşam stilllerini gözlemleyeceğim. bu şekilde hem ülkeyi hemde kültürlerini tanımış olacagım. bu arada ülkenin doğa e canlı çesitliliği hakkında bilgi edindikten sonra ek gelir olarak belki rehberlik yapabilme şansım olacak bu da hayatımı orada idame ettirme şansını arttıracak. baktımmki hiç bir şeye uyum sağlayamıyorum burdakinden daha mutsuzum fazla masrafa girmeden geri dönmüş olacagım ve başka maceraya atılmak için bütcemin bi kısmı duruyo olacak.
bunun yanında benim latin amerika hayalimde var. oradaki ülkelerde cok ucuz ve harika insanlara sahipler gerek giden tanıdıkların gerekse tanınanların deneyimleri ile ögrenmiş durumdayım. zaten motorsiklet günlüğününde ayrı bir tadı var bu konuda. atlas dergisinde yazarlık yapan ali murat atay hayatını 5 yılını ekvatorda gecirmiş hem yaşamış hemde atlasa yazmış. bence latin amerikayıda düşün sonrası için en azından insanları için.
eğer gitmeyi başarırsan haberleşmeye devam edelim ve bize anlat neler oluyo neler bitiyo...
|
dostum ne oldu? vaz mı geçtin yoksa. cevabını hala bekliyorum. nedir son durum?