walla ben ortada ööle büyük bi hakaret göremedim neronun yazdıklarında adamın anlatmaya çalıştığı sadece avrupaya gitmek hollandada yaşamak için yapılan bu acaip evliliin kendine garip gelmesinden ibarettir....zaten kız istanbulda yaşıyomuş işe ve belli bir kazanca sahip durumdaymış hadi burada aç olsa neyse diecem ama bööle bi durumda nereye kadar... ailesi orada yaşıyomuş zaten eğer ailesini özlediyse gider sanırım 1 ay kadar bi süre izin veriolar ki bu sürede yeter çocuk deilki sonuçta yetişkin bir insandan bahsediyoruz bizim kendi ülkemiz içinde bile ailesiyle farklı şehrlerde yaşayan insanlarda senede bikaç kere görüşüolar...bir arkadaşımızda hollandalı bir erkekle evlenmesinden daha iyidir gibi bişi yazmış(yanlış hatırlamıyosam) nesi iiki çoğu arkadaşımızın önüne getirsek bir hollandalı bayan eminim evlenip gidenler olur o zaman bu nada garip diyebilirmisin?...yani dediim gibi sırf hollandada yaşamak için bööle bişeyin yapılmış olması banada garip geldi sonuçta belli bir örf-adetimiz var... şimdi bide söz konusu olan kişinin bu evlilik siciline geçecek yani oturma iznini aldığı zaman boşansa bile bu evlilik kayıtlardan silinmeyecek gerçekten garip bbi durum tabi ben böyle düşünüyorum ama kimsenin özelini bilemeyiz farklı bi durum varsa illa gitmek zorunda kaldıysa bile başka çözümlerde bulunabilirdi diye düşünüyorum....
buarada nero 'ben hollandada yaşıyorum sizler benim görüşlerimide aşmışsınız o zaman' diye bi cümle kullanmışın bunu söylerken ne anlatmak istedin bide bunu açıklarsan sevinirim ben bu cümleden bişi anlamadımda?
saygılar..........