View Single Post
Eski 13-01-06, 18:48   #25 (permalink)
overseas
Üye

Giriş Tarihi: 19-01-2005
Rep Puanı: 3880
overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11overseas Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 82
Lightbulb Cvp: Yurtdi$i icin Lezbiyen oldu...

1. si(!) "fikir ozgurlugune hepimiz sahip olabiliriz" demişsin ancak sen boyle birsey'e saygılı olamayacağını $u mesajinda belirtmişsin;

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Nero
Bu olayi ho$ goru$lu kar$ilayanlara her$ekilde hayret ederim... Ben Hollandada ya$iyorum, sizler benim goru$lerimide a$mi$siniz ozaman...
yanlış mı anlamışız? açıklarsan sevinirim. daha sonra burada bahsettiğin "bazi insanlar sanki benim bu $ekilde bir topic acmami beklermi$ sanki" derken tam olarak neyi amacliyorsun. yani insanlar konunun saçmaligindan değil de sırf sana garezi oldugundan mi cevap yaziyorlar? kendine hakaret ettirmiyorsun ama oradan buradan duyma bir olaydan sen bu insan'a hakaret etme hakkını kendinde buluyorsun öyle mi? bence(!) her birey kendi kararlarini vermekte özgür'dür bunu cerceveleyemez önüne dikenli tel cekemezsin(!) ırk, din, dil, mezhep mensuplarına ayıramazsın. birkez savundugun görüşü bkz. yukaridaki alıntı'daki gibi zırttı olması sanki cok buyuk birseymis hissi vererek yapıyorsan o zaman tepki alirsin. ha cikarsin, "arkadas, bunu sırf hollanda icin yapmissa karsiyim" dersin, bizde eywallah "nero nun dusuncesi buymus demek" deriz. aslında bu kadar otesi de düşünülmemesi gereken bir konu bu ama en azından "vermek istedigin mesaj'a uygun hizmet ediyor mu acaba" diye bir düşünmende fayda var.
overseas çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla