View Single Post
Eski 12-01-06, 12:33   #13 (permalink)
cemokan
Hızlı Üye

Giriş Tarihi: 27-04-2005
Yer: Türkiye Ege kıyıları Takım: Fenerbahçe Mesleği:lejyoner
Rep Puanı: 82342
cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11cemokan Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 874
Varsayılan Cvp: Vestel'mi artik ASLAAAAAA

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen calypsozet
Arkadaslar ben ingilterede ogrenciyim burda vestel peynir ekmek gibi satiliyor walla ne yalan diyeyim urunleride iyi yani.bilemiyorum specific hatalar olabilirgene ama bence vestel iyi markadir.Bu turkiyedeki servis eksikliginden kaynaklaniyor olmasin.Sonucta vestelin kalitesini etkileyen bir durum gibi gorunmedi bana.
türkiyede üretilen ürünlerin yurtdışına ihraç edlien ile yurt içine verilen ürünler farklıdır yani sen avrupadasın yani insanın insan olduğu haklarının daha çok korunduğu biyerdesin ama türkiye öyle değil dava açmaya kalksan ki arkadaş aynen konusunda belirtmiş ilgilenen yok dava açtığına açacağına pişman olur lanet olsun dersin aynı olay senin başına gelseydi 3. servisten sonra yenisini alırdın ama burada kol sati veriyorlar sen iyisimi kal orda gelmeyi düşünme ülkem hakkında böyle konuşmak beni son derece üzüyor ama gerçekler bu malesef ingiltereye selamlar
cemokan çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla