Sensiz Yaşamak...
Sensiz yasamak…
Evet sensiz yasamak belkide dünyanın en kötü şeyidir benim için…oysa bensiz yasamak beklide hiç koymuyordur sana çünkü ben hiçbir zaman senin olmadım ki ama sen hep benimdin. Sensiz yasamak nedir biliyor musun? her gece adını sayıklayarak kan ter içinde yataktan fırlamak nasıl bir duygudur hiç tattın mı? Şarkılar sana hiç bana verdikleri kadar hüzün verdiler mi? Hiç istemesen de onsuz olmayı ; Sezen Aksu dan vazgectim şarkısını dinledin mi hiç? Yada Melih Görgün den 14 baharı_? Ne zaman aklıma gelsen gözümden 2 damla yas düser oysa sen hiçbir zaman biri için gerçekten aglamamışsındır.Hüzün şiirleri içinde geceni mahvetmemişsindir!
Senin yasama sebebin yalnızca sen olmuşsundur , hiçbir zaman başkaları için yaşamamışsındır. Geceler seni hüzne boğdumu hiç? Her telefonu caldırdıgında aklının kenarında ne olursa olsun bir acaba belirdimi? Şimdi benim yaşama sebebim sensin, sen her ne kadar bunun farkında olmasanda…Ama hayatımdaki yerin gönderdigin üç-beş mesaj ve yalnızca beş saniyelik bi telefon görüntüsü…Hani bi mesajında demiştin ya “ben bu kadarım bununla idare et diye”…Unutmadım nasihatını şimdi o beş saniyelik görüntü ile avutuyorum kendimi.Aksama kadar dönüp dönüp aynı filmi izliyorum bıkmadan usanmadan …Senin yolladığın mesajları ezberledim artık okumaktan, ama biliyorsun dimi öyle mesajlar vardı ki sana olan sevgimi değil, nefretimi (yada nefret sandığım )duygularımı körükleyen askımı bitiren mesajlar…
Sensiz yasamak daha ne kadar sürer bilemem ki_? Ne kadar dayanırım buna yani sana on metre yakınlıkta iken senden km ce uzaktaymış gibi olmayı ne kadar daha kaldrır bu yürek bilemem…Bildiğim bir tek şey var oda ben sensiz yasayamıyorum ama görüyorum ki sen bensizliğe çoktan alışmışsın şimdi ben ; Mehmet abinin dedeği gibi “sen git aşk bende kalsın”…diyorum.
Mesajı son düzenleyen Rap_Che ( 11-01-06 - 13:25 ).
Neden: flood
|