View Single Post
Eski 08-01-06, 08:09   #1 (permalink)
Nero
Emperor

Giriş Tarihi: 04-03-2004
Yer: The Netherlands
Rep Puanı: 4776915
Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11Nero Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 47878

Varsayılan Yurtdi$i icin Lezbiyen oldu...

Evet arkada$lar, bin bir turlu millet ve akil yine bizim turklerden cikio...
Gecen hafta duydugum bir olayi sizlere anlatiyorum, bu gercek olmu$tur...
Benim kaldigim $ehirde, tanidigim bir turk aylesinin kizi Istanbul gibi bir $ehirde bankada cali$an maa$i yerinde, sigortali her pakket full olan kizlarini Hollandaya getirtdiler...

Olaya bakin:
Bu bayanin abisi hollandali i$ arkada$i bir bayan, ve ayni zamanda kom$ulari olan ile anla$iyorlar... Bayani senelerdir tanidiklari icin aralarindaki guven bagi da baya bir saglam...
Bir miktar para ile ve saglam bir pilan ile kiz karde$ini Hollandali bayan istek yapio getitiriyor ve Hollandada evlilik yapiyorlar...
Hollandada gay evliligi serbest oldugu icin kanunen evleniyorlar...
Hollandali bayan yalniz kaldigi icin ve kom$ulari oldugu icin, yaptiklari pilan tabiki tam yerine oturuyor...
Bu $ekilde kiz in hollanda oturum elde etme $ansi oluyor...
Full oturumu alana kadar Lezbiyen evlilik olarak resmi evraklarda gececek...
Ondan sonrada ayrilacaklar...

Bunu duyunca bir kere daha insanlarimizin nekadar cahil olabildiklerini anladim...
AB icin her turlu $eyi yapabilecek insanlarimiz var...
Ve bu da en adilerinden biri...
Boyle insanlari $ikayet etmeli aslinda, ama birni edersin obur tarafdan ayni pisligi digeri yapacaktir...
Bu Toz Pembe akillar yok olmadikca ugra$maya deymez...
Bu tur insanlar bir gun Turkiye AB ye girerse belkit ozaman i$ i$den gececek, ama Anyayi Konayayi da cok yakindan gormU$ olacaklar...
Nero çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla