View Single Post
Eski 06-01-06, 14:51   #2 (permalink)
suatcelik
Yabancı

Giriş Tarihi: 01-07-2005
Yer: ıstanbul
Rep Puanı: 2375
suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11suatcelik Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Lıseden sonra unıversıte okumak ıcın askerlıgımı tecıl ettırmiştim.okullum maalesef bıtmedı ve bende askere gıtmek ıcın 2005 ekım de askerlık subesıne tecılımı bozdurup askere gıtmek ıstedıgımı soyledım. Ve başvurdum. 2006 /1 subatta askere gıdecegımı soyledıler.
Bende işyerınden ayrılcagımı soyledım ısyerıne.ocak sonu cıkıs alcagımı ılettım.
Ocakta 2 de şubemı aradım kasım da gıdecegımı soyledıler. Herseyım alt üst oldu.
Ben en erken sekılde askere gıtmek ıstıyorum
Bunun ıcın subeyı aradım ve en erken sekılde gıtmek ıstedıgımı soyledım.Bana Milli Savunma Bakanlıgına Dilekçe yazmamı soyledıler. Internetten arastırdım gereklı belgeler bunlarmıs;

Biran önce askere gitmek istiyorum ne yapmam gerekir?
Mazeretleri nedeniyle tâbi olduğu celp döneminden önce silâh altına alınmak isteyen yükümlülerin bu talepleri celp plânlamasını bozmamak, emsalleri önceki yıl içerisinde sevk edilmiş olmak, ciddi mazeretleri olanlar ile yaşlı doğumlulara öncelik verilmek kaydıyla dahilinde MSB Askeralma Dairesi başkanlığınca kabul edilmektedir. Erken sevk talebinde bulunacak yükümlüler;
a. Kendilerinin bizzat imzaladıkları mazeretlerini belirtir dilekçe,
b. Askerlik Durum Belgesi, (Askerlik Şubesinden alınacak)
c. Varsa mazeretlerine ait belgelerini,
aşağıdaki tarihlerde “Askeralma Dairesi Başkanlığı 06100 Bakanlıklar/Ankara” adresine posta ile veya bizzat veya bir yakınları vasıtasıyla başvuracaklardır.
Başvuru tarihleri;
a. Şubat Celbi : 01-31 Aralık
b. Mayıs Celbi : 01-31 Mart
c. Ağustos Celbi : 01-30 Haziran
ç. Kasım Celbi : 01-30 Eylül

Şimdi Arkadaslar Bana Mazeret Dilekçisi lazım nasıl baslamam laızm nasıl bıtırmem lazım daha once hıc duzenlemedım. Lutfen yardımcı olun
Daha once yazan varsa Bana ıletırse ornek olması acısından Sevınırım
Şimdiden Teşekkurler

Mesajı son düzenleyen LEO5 ( 06-01-06 - 15:30 ).
suatcelik çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla