View Single Post
Eski 04-01-06, 10:07   #7 (permalink)
alpinismo
Yabancı

Giriş Tarihi: 02-01-2006
Rep Puanı: 2375
alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5alpinismo Rütbe: Artı 5
Rep Gücü: 0
Varsayılan Cvp: Bursa da hangi Dershane?

Ben de "Ekinoks Grup Dershanesi" ni çok duyuyorum...
Dediğim gibi kadro çok önemli... Deneyimli olmalı...

Çünkü artık eskiden yapılan ÖYS deki soru biçimine dönülmeye başlandı...

Şahinkaya yı da duydum ... İyi diyorlar.

Aslında bir Dershaneyi dershane yapan kapısı, bacası, büyük olması yada yıllanmış olması değildir...

Mesela BMW çok iyi bir arabadır... Ama fabrikası diğer otomotiv üreticileri arasında en küçük olanıdır... Binlerce dandik otomobil yerine az sayıda ve rakipsiz arabalar üretiyorlar... Bazı dershaneler bu sene 2700 kişiyi üniversiteli yaptık diyorlar, ama 9000 kişiden 2700 kişiyi kazandırdık diyemiyorlar
Çünkü orantıya vuramıyorlar... %30 başarıyı afişe edemezler... Dikkatli olmak lazım... Başarı oranı çok önemli...

Önemli olan diğer bir husus ise, Eğitim Kadrosu ve bu kadronun size neler verebildiğidir.

Bir diğer konu da kaynaklar: Kaynaklar hemen hemen her dershane de aynı, hepsi güzel ve kaliteli... Önemli olan mevcut kaynağı aktararak tecrübeli bir KADRO dur.

Dikkat ! Sınıf mevcudunun da 18 i aşmaması gerekir. Aksi taktirde Okul daki curcunadan bir farkı kalmaz.

Sonuç olarak;

Ekinoks Grup Dershanesi (Heykel)
Birey Derhanesi (İhsaniye)
Şahinkaya Dershanesi (Çekirge)

2006-2007-2008 in gözde dershaneleri olacaktır diyorum

İyi günler.
alpinismo çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla