sensizlik..
Sensizlik...
Hayata küsmek yani.. Beklenenin sen olması ama SEN’ in bi türlü gelmemesi.Her sabah doğan güneşle kalkman o güneşle yalnızlığı paylaşman.Haklı olman belki hayata karşı ama hakkını alamaman. Seni delice sevmek, DELİCE ve ÖZLEMLE... Burnunda tütmesi geçmişinin ama geri dönememen geçmişe. Anla işte SENSİZLİK acı vermek kendime.....
Bazen masum bi tebessüm yüzünde. Bilirsin maske takman mutlu görünmen çevrendekilere. Ağlayamaman özgürce AĞLAYIP HIÇKIRIKLARA BOĞULAMAMAN Kimsenin seni anlamaması ama anladıklarını zannetmeleri sana yardımcı olmaya çalışmaları ve becerememeleri. Bıkman usanman kaçman insanlardan. Bazen öle bir olması ki kendini bile çözememen kurtulamaman yaptığın iç savaşlardan......
SENSİZLİK VARSIZLIK aslında... Yani hayatta bir yerimin olması ama benin o yere ait olmadığımı hissetmem.Belki de bazen anlamsız cümleler kurmamdır kim bilir? Döneceğine inanmam ve bu ümit ile yaşamam.
İnsanların benle dalga geçmesi bile olabiliyor bazen... Senin için yaptıklarım senin için ağlayamadıklarım onlar için komik şeyler. Hiç kaybetmemiş olanlara ise boşa zaman geçirmek gibi geliyor. Halbuki ben halbuki benim içim HİÇTE ÖYLE DEMİYOR YAR öyle diyemiyor..
İşte sensizlik bu ......................................
Bir kaç can yakan cümleden ve hayattan nefret etmemden ibaret.
Mutluluğumun seninle bir gömülmesinden, yokluğunun içimde patlamasından yalnızlıktan, ağlayamamaktan ibaret........
Eğer olsaydın... Gözlerindeki ışıkla bana bakabilseydin,ellerin ellerimi tutabilseydi, bir iki tane cümle kursaydın o sıcak sesinle, sarılabilseydim sana omzunda ağlayabilseydim... ya da oraya seninle gelebilseydim her şey çok farklı olurdu. Şimdikinden çok farlı... Mutlu olurdum yar ESKİSİ KADAR ÇOK HATTA ESKİSİNDEN BİLE DAHA ÇOKKK
Bak ;
SENSİZLİK...
Yine başladı...
kaynak: ÇiRKiN PeRi
Mesajı son düzenleyen suizan ( 04-01-06 - 00:37 ).
|