Alıntı:
|
Gerçek Mesajı Gönderen forex
türkiyedeki benim bildiğim firmalar www.turkishfx.com - www.istanbulfx.com - www.hedefonline.net var.buralardan hesp açabiliyorsun.danışma türkçe olur tahminim.ama güvenilir mi bilmiyorum.bunların dışında www.triafx.com - www.teletrade.com.tr adresleri var bunlar bilgi amaçlı.bi de www.hisse.net var tabiki.ayrıca www.fore*****.com var.ancak türkçe kaynak bulmak baya bi zor. www.easy-forex.com a gelince.ben 1 ay kadar kullandım.platform indirmiyorsun.yanlız kredi kartı numaranı falan veriyorsun.ben bikeresinde 25 dolar yerine 125 dolarlık pozisyon açmıştım yanlışlıkla hiç sormadan kredi kartımdan çektiler.sonra parayı çektim tekrar.iki-üç gün içinde para yatırılıyor.diğer firmaların aksine belge falan da göndermiyosun.ama ben 3 aydır kullanmıyorum bu şirketi.ben bir kere çektim para geldi.başka sorun olursa bu konuda cevaplamaya çalışırım.zaten canlı chat yapabiliyorsun müşteri hizmetleriyle.ama ingilizce.tabi 10.000 dolar ve üstü paran varsa kesinlikle bu şirketlerden hiç birisini önermem.saxobank baya güvenilir diyorlar.ama 300 dolar gibi bi parayı riske atıcam diyorsan mecburen bu şirketlere mahkum oluyoruz. fxsol da kredi kartı ile para yatırmak yok.ya çek ile göndercen.ya paypal ile göndercen.ya da havale ile göndercen.ben 250 dolara 50 ytl havale parası ödedim yapı ve kredi bankasından.ayrıca amerikadanda 20 dolardı sanırım birkesinti oldu.o yüzden 270 dolar+50 ytl ye mal oldu.ama kredi kartında 50 ytl lik kesintiden kurtulursun sanırım.easy-forex te ise herhangi bir kesinti yok kredi kartında.
|
teşekkürler bu bilgiler için , benim için çok değerli. Peki
www.easy-forex.com için yanlışlıkla 125 dolar rakam girdiğinde kredi kartından çekmeleri neden onu anlamadım, kaldıraç sistemi yok mu? Sanal kart ile 25$ limit açsam sonra para çekemezler böyle bir önlem almamın sakıncası yoktur değil mi? Bir de parayı çekerken tekrar kredi kartı hesabına mı yatırdılar? o nasıl oldu?
tabii daha yüksek hesaba, saxobankta hesap açmak daha mantıklı ancak şimdilik burası cazip geliyor sanki.
... teşekkürler....