Cvp: Avrupaya gelmek isteyenlere tavsiyem...
bence herkezin dünya bakış açısı farklı olduğu için bu konunun sonu gelmez boşuna tartışmamak lazım.Türkiye vatanımız bizi yutsada sevsede vatanımdır onun için vatanıma söz söyleyemem çünkü atalarımın kanı daha kurumadı ve tarihimi,nerden geldiğimizi de unutamam Türkiye gibisi yok bunu hiç tartışmamak lazım amaaaaaaaaaa Devlet kendi vatandaşına yeteri kadar ii bakamıyo kim nederse desin kardeşim burda adam elektronik mühendisliğinden mezun olupta çaycılık yapıyossa bi düşünmek gerek demi yanlışmıyım? Kendi okullarımızda eğitim yok, yabancılara ülkemizde daha iyi davranıyolar neden artık burda herşey para yani resmen yakında parasını olmayanı öldürecekler!zaten Türkiye iyicene karıştı yani merak etmeyin bizimde sonumuz almanyadan farklı olmayacak o zaman çünkü her yıl binlerce beyin göçü veriliyo bu ülkede ben seneye dışarı gitcem okumaya.Devlet kendi vatandaşına parasına göre davranıyosa vatandaş ne yapsın???Haa adamlar tamam yatırım yapıyo falan dı filandı ona bakılırsa 2012 yılından sonra dünyada türk devrimi yaşanacak kardeşler neden çünkü artık yeraltı kaynaklarımızı kullanmaya başladık!yani lafın kısacası Türkiyede yaşamak istiyosan bence cebin dolu olacak!Ya daha temin haberlerde izledim tacizci çok sokakta bi okadar da pislik insanımız var yani inşallah bizi avrupa birliğine almazlar avrupaya acırım!Millet tarihini unutmuş bi şekilde yaşıyo kim neder se desin ve merak etmeyin Türkiyede çöküş döneminde bence çöküş döneminde olmasa millet dışarı gitcem die uğraşmaz!Ha bide kız bul evlen git dışarımış hani sanki manavdan meyve seçiyoz işte bu zihniyet bizde varsa biz hiç bi zaman adam olmayız kardeşlerim!!Doğrular bunlar bence kırılanlar oldusa özürdilerim...
|