View Single Post
Eski 04-12-05, 17:02   #7 (permalink)
DJ SONSUZLUK
Administrator

Giriş Tarihi: 05-03-2004
Yer: İstanbul / Bostancı Doğum Tarihi:26.Haziran.1979 ForumTR Üyeleri:Hepsi Canımız & Sizleri Seviyorum
Blog Mesajları: 5
Rep Puanı: 33713920
DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11DJ SONSUZLUK Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 5000000

Varsayılan Cvp: Rapidshare.de Sitesinden Dosya İndirme Veya Yükleme İşlemi Hakkında Bilgi

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen sagfer
Arkadaşlar rapidshare'nin indirme yöntemi degişmiş. Rapidshare linkine tıkladığımda her zamanki gibi free butonuna basıp sayacı bekliyorum. Ardından "Only free-users: Please enter (şifre) here:[ ] Start Download" " kısmında da gerekli işlemleri yaptıktan sonra "Start Download"a tıklıyorum. İndirilen dosya zip ama html document dosyası olarak iniyor. Bilgisayara inmiş Html document'i tıkladığımda şöyle bir uyarı çıkıyorZugriffscode falsch) bu yazıya Tamam diyorum. Sonra Rapidshara'nin Upload sayfası açılıyor. Yani linkteki dosyayı bir türlü indiremiyorum. Sorun Rapid'de mi yoksa bende mi anlayamadım. Derdimi anlatabilmişimdir inşallah. Konuyu bilen varsa kıymetli cevaplarını sabırla beklemekteyim...
Evet ilk mesajda yazdığım gibi sistem değişti ve dediginiz şekilde download yapıyorsunuz.
Sanırım indirmiş olduğunuz dosyada hata var veya winzip yüklü değil sizde veya winrar yüklü değil sizde. Winrar ve winzip programlarını forumda aratarak full olarak bulabilirsiniz.

Bir de başka dosyaları indirmeyi deneyin sorun hala devam ediyormu denemek amaçlı.
DJ SONSUZLUK çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla