01-12-05, 06:27
|
#6 (permalink)
|
|
Emperor
Giriş Tarihi: 04-03-2004
Yer: The Netherlands
Rep Puanı: 4776915

Rep Gücü: 47878
|
Cvp: Avrupaya gelmek isteyenlere tavsiyem...
Alıntı:
|
Gerçek Mesajı Gönderen islak_dolunay
ya kardeşlerim böyle bir mantık varmı ya almanyada iyi değilmişte falan fişman bunu herkez bilir turkiye yaşancak yer ama paran varsa hemşerim oyüzden geçeçeksin bu işleri şimdi bak dikkat edin almanyada doğan ve sonradan giden yane ital damatlar onlara deyin beni almanyaya al amam kötü
çünkü niye msaraf olcaksın onun üstünde yük olcaksın o yüzden kötü diyorlar ozaman şöyle yapalım herkez yani pişman olanlar dönsün geriye
dönmezler sosyal güvence var hayat sıgortası var devlet çoçuk yap para al der turkiyede öyle bişey yok para veriyor ma 5 milyon neye yaradı siz gurbgette yaşayanlara inanmayın ozamaman dediğiö gibi herkez geri gelsin
|
Gel ve gor buranin halini...!!!
Arti millet buranin sosyal hayati icin kalmiyor, cocuk parasi icin kalmiyor, guvence icin kalmiyor...
Senin gibi insanlar sayesinde, Anavatanim Turkiyede bile Hollanda/Almanya dan daha fazla ayrimcilik goruyorum...
Bilmedigin $ey hakinda bu $ekilde laf atman hic dogru degil...
Yazdikalrindan belli oluyorki, sende AB nin toz pembe oldugunu inanlardan birisin...
Eger okadar merakli isen, ve okadar onyargili olabiliryorsan, Holladada ya$am konusuna bir goz at...!!!
Sayfalarca burdaki hayati anlatik...
Iyi yonlerini ve kotu yonlerini...
Bu du$unceyle senin gibileri bir gun Turkiye AB ye girerse, asil ac kalacak olanlar sizler olacaksiniz...!!!
Senin gibi lerini hep kinarim, ve yine kiniyorum...!!!
|
|
|