View Single Post
Eski 11-10-05, 22:06   #37 (permalink)
bratt218
Meraklı

Giriş Tarihi: 07-03-2004
Yer: almanya
Rep Puanı: 68043
bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11bratt218 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 738

Varsayılan Cvp: Almanya Vİzesİ Allah Rizasi İcİn

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen cihangiribo
Tüm msjları okudum sayılır.ben almanyada bir yıl yaşadım saarland üniversitesinde elektro technick okudum ve Yabancılar meclisinde üyeydim belediyede odam bile vardı.Dayanamadım döndüm orda hayatın kötülügünü,insanların kötü yüzünü,monoton bir hayat robot gibi,irkçılıgı ve yabancı olmayı anlıyorsun.Tabii bizim türklerin bizi avrupada temsil edemedigini Ben türkiyede bilgisayar okuyordum yarıda gittim çok türkün evine girdim bilgisayar tamir muhabbetiyle gerçekleri görüyorsun.TAbiki(Sözüm meclisten dışarı).Ama Bügün türkiye için yeni bir sayfa açıldı ben olsam çalışmaya veya okumaya degilde Tatile giderim.Türkiyede düzenimi kurarım Türkiye eninde sonunda AB de Tatile giderim Eylenmeye Tabii eylenecek bişey bulursan CUMA CUMARTESİ DİSKO baska bişey yok!!!!!!!BEn öyle yapıyorum Türkiyede oldugum için kendimi şanslı sayıyorum Tabii Türk oldugum içinde.BUNA İNAN TÜRKİYEDEKİ EGLENCENİN YAŞAMANIN TADI BAMBAŞKA...
ben almanya,hollanda,fransa,belçika, buralarda bulundum
VARSA YOKSA TÜRKİYEEEEEEEEE
bende bunlarin tam tersini söyleyecegim.almanyada dogdum ama ben 6 yasimdayken ailem türkiyeye geri döndü.ilk okulu türkiyede okudum.13 yasimdada almanyaya yine geri döndük.sifirdan basladim cünkü dil bilmiyordum.su anda münster üniverstitesinde makine mühendislik okuyorum ve hayatimdan cok memnunum.2 yildirda en az 8 kere türkiyeye gidip gelidim.türkiyedeki hayati yasayimca deliriyorum.

1. insana saygi yok
2. kimse isini yapmiyor
3. insanlarin zamani hice sayiliyor
4. devlet bürokrasisi insani hayatindan bezdiriyor

vs.vs.

2 ay türkiyede kaldim ve almanyanin ne kadar iyi oldugunu o zaman anladim.türkiye hala vatanim ve hala seviyorum ama orada sürekli olarak yasayamam.genellikle almanyadaki asiri düzeni sevmez bizim türkler ama bende tam bu yönünü seviyorum almanyanin.
bratt218 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla