View Single Post
Eski 14-08-04, 02:57   #2 (permalink)
REAL_DREAM
Banlandı

Giriş Tarihi: 07-05-2004
Rep Puanı: 6160
REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11REAL_DREAM Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 160
Varsayılan Cvp: Akvaryum Kuruyorum

sana tavsiyem chiclid (ciklit dersen akvaryumcu anlar) turu balık besle. Neden dersen cok akillilardir. Sonra yavrularini yemez aksine agizlarinda korurlar. Temizlerdir taslari temizlerler. Hizli ve hareketlidirler. uzun omurludurler. hassas degillerdir. renkleride guzeldir. Ama nispeten pahalidir. cunku kalitelidir. bende bi tane vardi 10 yil yasadi. Akvaryumcuma sormustum 1000$ degerinde oldugunu soylemisti. Ama benzerini gormemistim tabiufaklari 2-3milyon civarindadir.
lepistes tarzi alirsan isitici isteyebilirler. japonlar icin isitici sorun degildir ama klorlu suya cok hassaslardir. Suyun sicakligi sabit kalirsa iyi olur. Sectigin baliklara iyi bak hastalik gelirse hepsi birden gider. Ve baliklar 5gun ac kalsa olmezler ama cok yem yedilermi topluca olurler. Yemi az var ama cok verme. Makarna yem kullanirsan dikkat et,karinlarinda sistigi icin baliklar icin tehlikeli.
REAL_DREAM çevrimdışı