Konu
:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ nden 22 milyon YTL burs.!
View Single Post
02-10-05, 18:47
#
10
(
permalink
)
BeLL
ReBorNEd
Giriş Tarihi: 09-04-2005
Yer: aLTı uNDeRGRouND a.K.a. ...::: Duke :::...
Rep Puanı: 6037006
Rep Gücü: 60483
Cvp: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ nden 22 milyon YTL burs.!
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen
esenlik
Alın sizlere bir sır ama ihtiyacı olan yapsın, öyle her yerden burs alanda bu yola başvurmasın!! formda öncelikle anne-baba durumnda baba ölü anne sağ işaretleyin. Bu şekilde hem ekstra gelir belge vermiyosunuz ölüm belgesi falanda istenmiyor, ilköğretim okuma yerini devlet parasız yatılı işaretleyin. bu iki husus en önemlilerinden ve çıkma ihtimalini 2-3 kat artırır sizde sadece sizin öğrenci belgenizden hariç sadece varsa okuyan kardeş begesini götürüp yorulmadan bursunuzu alırsınız.
Yazıklar olsun !!! Bir de utanmadan millete çıkışmışsın duygu sömürüsü yapıyonuz diye !!!
Arkadaşım benim babam öldü annem sağ.Ailemin hiçbir gelir kaynağı olmadı , annem asgari ücretle çalıştığı halde tek kuruş burs alamadım...Ben orucumu parasızlıktan sahurda açmaya çalışırken sizin gibi adamlar gözümün önünde serçeler, şahinler alma planlarına girdiniz..Bir de utanmadan millete taktik veriyorsun burda...
Neymiş efendim ; 'İhtiyacı olanlar yapsınlarmış' Nasıl bir beynin var ki yazdıklarını okuyan olan olmayan herkesin söylediklerini yapacağına aklın kesmiyor!!!...Bu yüzden de çok ihtiyacı olup da burs alamayan insanlar olacak...
Zaten sizler değil misiniz bilmem kaç milyarlık mal varlığı olduğu halde 20 - 30 milyon gibi rezil rakamlarla maaş göstererek yurtlara başvurup asil listeleri dolduranlar !!! Bu lafı söylüyorum diye beni bu duruma düştüm sanma ! Hiç zorlanmadan asile girdim ama giremeyip ağlayarak dönen çok gariban gördüm...
Daha şimdiden dolandırıcılığı bir sanat gibi benimsemişsiniz !!! Allah yolunuzu açık etsin ... Yediğiniz her haram lokma Allah katında yazılıyor unutmayın ... Üstüne üstlük YETİM HAKKI yiyorsunuz ... Aldığınız ahlardan nasıl başınız dik can vereceksiniz !!!
Rabb'im sizleri nasıl biliyorsa öyle yapsın !!!
Mesajı son düzenleyen
BeLL
( 02-10-05 -
18:50
)
BeLL
Kullanıcının Profilini Göster
'BeLL' Kullanıcısının Web Sitesi