View Single Post
Eski 30-09-05, 12:00   #1 (permalink)
ÇevirimDışkısı
Meraklı

Giriş Tarihi: 13-06-2005
Yer: yüzü çok acayip yaa
Rep Puanı: 28234
ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11ÇevirimDışkısı Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 326

5 En kralı Açıköğretim Üniv.(okuyun)

valla en kral üniversite açıköğretim hocam.devam zorunluluğu yok. mesela ben 4yıllık açıköğretim maliye okuyorum Uludağ üniversitesinde derslere giriyorum.Normal okuyanlardan hiçbir farkı yok.hatta üniversitenin sağladığı tüm imkanlardan da yararlanabiliyorsunuz. Kredi olayıda var. herşey dört dörtlük. bir arkadaşımda benden 2 sene önce bitirdi açıköğretimi,şimdi bir firmanın muhasebe bölümünde. iş bulmanıza bir engel olmuyor. Sonuçta isteninen 4 yıllık bir üniversiteyse ve normal bir okulu kazanamamışsanız açıköğretim diyip geçmeyin. Haa birde artı olarak açıköğretime kayıt yaptırıp aynı zamanda tekrar üniversite sınavına girip başka bir yer kazandığınızda ikisini birden idare edebiliyorsunuz. Bu çok güzel bir imkan.Böylece 2 üniversite bitirebilirsiniz.
ÇevirimDışkısı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla