View Single Post
Eski 27-09-05, 02:03   #6 (permalink)
camoa
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 09-07-2005
Rep Puanı: 2819
camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11camoa Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 70
Varsayılan Cvp: Malta'da İngilizce Kursu

evet zaten benimde kaldigim yer st.julians valla ben antalyada oldugumdan istabulu bilemiycem fakat soyle diyeyim eger sadece kursa gidip aksam saatlerinde sadece normal yerlerde gezersen sorun olmaz ama gidince goruceksin ingilizce kurslarinin oldugu bolgede sanirim benim gittigim eft mi boyle biseydi o cadde uzerinde barlar sokagi var cok buyuk bi yer ben diyeyim 500 m sen de 1 km uzunlugunda bi suru bar falan var her turlu insan var zenciler falan dolu cogu pislik hatta hic unutmuyorum gidince sen de goruceksin bu sokak uzerinde 1 mete falan boylarinda bi cuce var hemen sana gelip uyusturucu istiyomusun diye sorucak(bana sordu) dikkatli ol ve ne olur ne olmaz diye buradaki barlara girip cikarken yanina cok fazla para almamaya dikkat et bide hep arkadas grubuyla takilmaya bak en azindan ilk gittigin gunlerde..
camoa çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla