View Single Post
Eski 21-09-05, 20:48   #23 (permalink)
plex
Bağımlı

Giriş Tarihi: 12-08-2005
Yer: in değil yurdun değil kalk yerinden göç tü tü tü
Rep Puanı: 467530
plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11plex Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 4716
Varsayılan Cvp: Açık Öğretim Hakkında

konuya biraz göz attım bende bildiklerimi yazayım bari.öncelikle 4 yıllık açık öğretim için sınava girmenin şart olduğunu biliyorum.belkide yanılıyorumdur :S kayıt yaptırmak için eskişehire gitmenize gerek yok her ilde ve bazı ilçelerde açık öğretim büroları var.4yıllık açık öğretim üniversitesi için okulun size bi for yollaması lazım o formu dooldurup bide 200 ytl (harç)ye yakın bi para yatırıp başvuru yapabiliyorsunuz.ama o formu almak için öncelikle öss sınavına girmiş olmak ve açık öğretim bölümlerinden birini seçmiş olmak gerekiyor.eline sonuç belgesi ulaşmayanların kayıtları yapılmıyor.yani anlayacağınız sınavsız girilmiyor :S 2 yıllıklar için nasıl onu bilmiyorum yanlız!!! bende çalışma ekonomisi ve end.ilişkileri bölümüne kayıt oldum. kayıtlar 3 ekim 19 ekim tarihleri arası yapılıyor.eğer detaylı açıklama isteyen arkadaşlar varsa özelime mesaj atabilirler.açık öğretimin formu ve kılavuzu bugün elime ulaştı baya ayrıntılı bi bilgi var.
plex çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla