View Single Post
Eski 21-09-05, 18:21   #4 (permalink)
BeLL
ReBorNEd

Giriş Tarihi: 09-04-2005
Yer: aLTı uNDeRGRouND a.K.a. ...::: Duke :::...
Rep Puanı: 6037006
BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11BeLL Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 60481

Varsayılan Cvp: Sokrates / Erasmus

Valla tam olarak bilmiyorum...Ben bu projenin varlığını ilk kez Siyaset Meydanı'nda Üniversiteler Yarışıyor münazarasında görmüştüm...

Daha sonra detaylı açıklamasını okulun sitesinde tesadüfen gördüm ve okudum...

Hatta Meslek Yüksek Okulları'nın proje kapsamı dışında olduğunu şimdi senden duydum...Sistem çok kritik.Hala tartışmaların içerisinde.Belki oturursa o zaman sizler de kapsama girersiniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen cmzrfdl
bircok fakulte bu uygulamaya gecebilmek icin kastirmaktadir.balikesir uni bandirma iibf'de ve osmangazi uni iibf'de bunu gozlemledim.zaten %30 ingilizce eğitim veren bandirma'da hala prosedur asamasi gecilmeye calisiliyor yamulmuyorsam.osmangazi universitesi ise hummali bir sekilde bunyesindeki ingilizce ders sayilarini arttirmakta.
Bizim fakülteyi ben kazandığımda sadece basit bir Yabancı Dil dersi vardı.Ama sonra hazırlık bölümü açıldı ve kampüsten ırak ayrı bir kampüs bile yaptılar.Ne dersin bir etkisi var mıdır?

Mesajı son düzenleyen BeLL ( 21-09-05 - 18:27 ).
BeLL çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla