View Single Post
Eski 16-09-05, 02:56   #26 (permalink)
Ayhan_34
Fenerbahçe Cumhuriyeti

Giriş Tarihi: 22-07-2005
Yer: Gambetta
Rep Puanı: 188331
Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11Ayhan_34 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1961
Varsayılan Cvp: Almanya'ya çalışmak için nasıl gidebilirim?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ronahi
mrb arkadaşlar. öncelikle değerli bilgilerinizi bizimle paylaştıgınız allah hepinizden razı olsun. Benim soruya gelince ben bilgisayar mühendisliği son sınıfta okuyorum. Bitirince almanya'da çalışmak istiyorum. Orda nasıl iş bulabilirim, belki de en önemlisi nasıl nasıl vize alabilirim? Ayrıca almanya da abim var.. cevabınızı bekliyorum..

Arkadaşım benim kardeşimde bu yıl resim bölümünü bitirdi orda bir kaç okula başvuru yapmayı düşünüyor öyle birşeyde yapabilirsin okul bitiminde zaten oturma alabiliyorsun abin varsa istek yapar ama oturma alman zor o şartlarda öğrenci olduğun için vize alman basit verirler o avantajın var son seçeneğin ise abin kız aramaya başlasın sana en basit yöntemdir evlenir gidersin yalnız yeni bir yasa çıkacaktı çıktımı bilmiyorum almanca bilmeyenleri ülkeye almayacaklardı tabi öğreninceye kadar insan haklarına aykırı aslında bu çıkmamış olabilir veya bir iş yeri istek yaparsa benim bu kişiye ihtiyacım var işyerimde diye seçenek var aslında ama uygulamaya geçirmene bağlı şu anda bunlar geliyor aklıma arkadaşım
Ayhan_34 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla