View Single Post
Eski 14-09-05, 16:20   #11 (permalink)
registered
Onursal Üye

Giriş Tarihi: 06-04-2004
Yer: Be$ikta$
Rep Puanı: 826827
registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11registered Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 8340
Varsayılan Cvp: Açık Öğretim Hakkında

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen tj2master
ben itü elektrik müh. yanında geçen sene açıköğretimden işletmeyi de okudum.şu anda ikisinde de 2.sınıfa geçtim.açıköğretim için sadece okula gidip,gelirken otobüste çalıştım ve rahatlıkla geçtim.resmen bedavadan diploma kaçırmayın arkadaşlar
Boyle dienler herkesten cok calisior.. ben son 3 gun calisiorum bi iki tane dersim kalıor bute.. ARkadaslar acıkogretimde olsa emek istior hersey gibi.. Universite okuyan arkadaslar bi diploma daha alsınlar hepsini alsın ne isinize yarayacaksa okumadiginiz bolum kalmasın..Siz gecersiniz kalırsınız sizi baglamazda tek olarak acıkogretim okumaya gucu yetenler oss ye calistiginiz gibi burayada calisirsanız 4 deil 14 senede bitmez yazık olur. biras emek vericeksniz busefer.. zor deil kolay ama biras calismak lazım
registered çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla