Cvp: Almanya Vİzesİ Allah Rizasi İcİn
5 senedir almanyada yasiyorum babamin sayesinde geldim annem abim ben vallahi herseyi sil bastan yeni hayatimizi kurduk ilk baslarda cok zorlandim dil uyum vs bakimindan ama hepsi gecti ilk 2 sene almanca kursu gördüm aksam saat 9lara kadar vallahi size ne yalan söyliyim hic almanlardan dislanmadim irkcilik yok almanlarda ama burda dogan o.c. türkler hep disladi beni hör gördüler almanca bilmedigim icin dalga gectiler benle okulda fln ama ebelerini seysini gödüler ben basarili oldum diplomayi aldim onlar alamadi son gülen iyi güler hesabi bende onlarla dalga gectim o.c. serefsiz burdaki türkler vallahi davulun sesi uzaktan hos gelir dogru bir atasözü veya ya gelen pisman yada gelmeyen vallahi ben ne geldigime pismanim nede gelmedigime ikisinin ortasi hayatimi düzene sokmusum 3 sene sonrada alman vatandasi olacam almanlada evlenirim bide meslek yapiyorum 3 senem var demeyin keyfime yani basariya dikenli yollardan gidiliyor size tavsiye geleceksenizde her türlü kötü sartlara serefsizlere imansizlara dinsizlere sabretmeniz neler neler gördüm ben bu almanyada hayati ögretti ben ne almanyayi seviyorum ne de türkiyeyi türkiye özlemi bende 4 senede bitti artik son yaz tatilinde türkiyenin halini görünce dedim heryer birbirinden bok...
|