View Single Post
Eski 12-09-05, 17:41   #3 (permalink)
dmr
Hızlı Üye

Giriş Tarihi: 03-02-2005
Yer: Ankara
Rep Puanı: 4461577
dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11dmr Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 44673

Varsayılan Cvp: Ankara Seçkinler Dershanesi

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen danazor
hocam bende oradanım yaa.. bu sene mezun oldu girdik üniversiteye sayelerinde.. cidden onları tanımak büyük bi şeref.. hepsi süper insanlar.. bilgehan, orhan-özlem dalbaz, mehmet karaağaç, ayhan akkaya, tolga semen ve diğerleri.. cidden hepisini tanımak lazım.. 2 sene boyunca oradaydım ve hiçbir zaman pişman olmadım.. her ne kadar ciks olsa da

ulan işin kötüsü kantini kaldırmışlar bu sene.. kafeterya yapmışlar!! bi de selcan mıydı sercan mıydı o gitmiş yaa.. hastaydım o herife.. TOŞT!! netice de züper bi dersane.. -kahve makinesı bile var yane.. gerçi ben gittikten sonra koymuş ampuller
Benim bu sene bi terslik olmazsa son senem olcak. Hocalar gerçekten çok iyi. Mehmet karaağaç habire ciğerimizi yiyo bakalım

Kantinde köfte var mantı var herbi şey var maşallah. Bi de bizim katta kahve makinası var. Süper bi makina atıyon parayı dızzzt die veriyo kahveyi. Ne de olsa ciks dersane.
dmr çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla