View Single Post
Eski 11-09-05, 09:42   #19 (permalink)
infaz000
Yabancı

Giriş Tarihi: 17-03-2005
Rep Puanı: 2382
infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11infaz000 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan Cvp: Almanya Vİzesİ Allah Rizasi İcİn

valla arkadaşım ben ne gittim ne gördüm bende 5 ay önce senin gibiydim ama benim farkım davetiyem alman bi adam tarafından geldi yaşım 17 idi ozaman adamın orda fabrikası evleri vs.. mal varlı çok bana dediki sen gel gerisini düşünme ama çocukluktan beri tanıyom güvenirim benide heves sardı başladım senin gibi araştırmaya ve yazdım falan herkes kimisi dedi ii iş imkanın var adam burda nede olsa kimisi dedi gelme öle böle derken vize günü geldi ve bende gittim heyecanlandım ama içeri girdim heyecan geçti şunu unutma ama ordan kapıda beklerken geçen zamanda nesin kimsin onu anlıyosun adamlar sana köpek muamelesi yapıyo ve girdim içeri neyse tamam herşey tam soru sordular gayet sakin çelişmeden cevaplar verdim ve iki gün sonra gel dediler gittim ama yedim reddi ve giden masrafım 800 milyon civarı onu geçtim ya çektim eziyet ona ne dersin süründüm orda insan gibi muamele yok ayrıca bunu bizim ülkemizde yapıyolar konsoloslukta bide almanyaya gitsek nolcak dersin burda köpek muamelesi orda oda kalmaz bende şimdi yemin ettim garanti işim olmazsa garanti derken vizemi alcak birisi olmadan yada vize garanti olmadan bi daha gitmem asla birde bu dünyada paran varsa heryerden geçersin paran yoksa bi bok yiyemezsin kanun bu oraya gidince tapu ruhsat banka cüzdanı vs... olması lazım eee zaten bunlar olsa bizim ne işimiz var orda demi bu arada merak eden arkadaşlar turistik vize için başvurmuştum varsa sorunuz cevaplarım
infaz000 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla