View Single Post
Eski 16-07-08, 17:59   #13 (permalink)
benjibenji
Yabancı

Giriş Tarihi: 16-07-2008
Rep Puanı: 2375
benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11benjibenji Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: <<<<Akdenizdeki Cennet ' Kaş ' !!!!!!!!!!>>>>

arkadaşlar meraba, ne konu açmayı biliyorum ne de dosya eklemeyi, bu nedenle bağışlayın çok alakasız bir giriş olacak benimkisi... neyse...
ben de bu yaz geldim kaşa. müthiş bir yer gerçekten...
yalnız aklıma bir şey takıldı, cevabını bir türlü bulamadığım ve bulamayacağım gibi de görünen bir soru ve bu beni üzüyor... belki yardımcı olabilirsiniz, anlatayım, özellikle de kaşlılara bu, kaşı avcunun içi gibi bilmeyenin pek yardımının dokunabileceğini sanmıyorum.
ibrahim serin caddesi olarak geçen bir cadde var yanılmıyorsam. işlek bir cadde kaştaki, küçük küçük dükkanlar var üzerinde. dosya ekleyebilsem, resmi de var.
bu caddede (resimde de sağda görünen) siyah tenteli bir dükkan vardı... hatta tentenin üstünde "koton" yazıyordu. yazlık kıyafet satan bir dükkan işte. bu dükkanı gece gündüz bekleyen, kumral, genç bir arkadaş vardı. çok rastladım ama adını öğrenmedim. onu tanıyan var mı içinizde?
şimdiden teşekkürler.
benjibenji çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla