View Single Post
Eski 01-07-08, 18:46   #17 (permalink)
kanne
Yabancı

Giriş Tarihi: 30-06-2008
Rep Puanı: 2375
kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11kanne Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Eşimle sürekli kavga eiyoruz,benim yerimde olsanız ne yapardınız?

arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler hemen hemen herkes meselenin basit olduğunu düşünüyo ve konuşmayı dene diyo tamam gelelim asıl meseleye;evlilik aklımın ucundan geçmezken evlenme kararı vermemin nedeni eşimin ilk kadını olmam ve namazlı niyazlı olmasıydı bu zamanda öylesini bulmak zorancak evlendikten sonra cisel uyumsuzluğumuz ortaya çıktı başlarda ufak evet denilebilir şeylerdi ama son 5 6 aydır eşim bazı özel resimlerimi internette yayınlamak istiyo yani bu konuda sınırsız olmamızı istiyo böyle birşey yapamayacağımı söylediğimdede kendini suçluyo ve bana mutlu olduğun yere git diyo bende senin yanında mutluyum diyorum böylece o gün konu bir daha AÇILMAK üzere kapanıyo işte böyle sorunumuz bu şimdi böyle birini nasıl sevebilirsin nasıl bırakamazsın dediğinizi duyar gibiyim siz olsanız ne yapardınız hanımlar ve beylr siz böyle birşey istermiydiniz eşinizden yoksa eşim ve ben türlerinin tek örneğimiyiz
kanne çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla