01-07-08, 18:06
|
#12 (permalink)
|
Giriş Tarihi: 08-12-2006
Yer: KOCAELİ
Rep Puanı: 13099870

Rep Gücü: 131041
|
C: Eşimle sürekli kavga eiyoruz,benim yerimde olsanız ne yapardınız?
bekara k...boşamak kolaydır demişler,evli olmadığım için size ne kadar yardımcı olabilirim bilemeyeceğim.şunu anladım ki sizde çoğu kişinin kavga nedenlerinden farklı bir durum var ortada.siz kendinizce problemi saptamışsınız.birbirimizi kırmamak,üzmemek için oluyor bunlar demişsiniz.bence kendinizi kasmamalısınız,ortada bir sorun varsa oturun konuşun bol bol vaktiniz var aynı evdesiniz nihayetinde.aradan zaman geçmeden eşinize;hayatım benim bunlar hoşuma gitmiyor,üzülüyorum deyin,ben dilini kullanın,kırıcı suçlayıcı olmayın,sen hatalısın yerine benimde hatalarım muhakkak vardır insanız sonuçta demeyi deneyin(belki de bunları uyguluyorsunuzdur bilemiyorum),sorunun üzerine başka sorunlar birikmeden,küslükler tekrarlanmadan o anki problemi bence mutlaka çözün,yolunda gitmeyen problemlerimiz mi var deyin,bence ilk adımı siz atın,eşinizden beklemeyin bunun gururu olmaz.en basitinden mükemmel bir akşam yemeği hazırlayın,süslenip geçin karşısına ben olsam bundan başlardım...tekrar diyorum sakın suç sende diye bence üstelemeyin,birbirinize söz verin kırıldığınızda birbirinize inciltmeden sözylemeye,beklememeye,küs uyumamaya yemin edin...umarım herşey yoluna girer.
|
|
|