View Single Post
Eski 28-06-08, 20:20   #2 (permalink)
The Turk
ოoﮮ乇尺ムイo尺 ΉЦΚЦΚᄃЦ

Giriş Tarihi: 02-07-2005
Yer: ズムリ丂乇尺ノ
Rep Puanı: 149730077
The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11The Turk Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1497424
Varsayılan C: elektirik borcu

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen gizemliadam34 Mesajı Göster
iyigünler 1.06.2006 yılında kullandığım elektirik kaçağından dolayı şahsıma bi fatura çıkardılar ve ben bunuda ödeyemedğim için .08.11.2008 tarihinde mahkeme daveti geldi 4 asliye ceza mahkemesinden şimdi benim ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim borcu taksite bağlasan şimdi yine bana yaptırım uygularlarmı
Bilmiyorum ne kadar geç kaldınız ama hala elektrik kurumuyla anlaşabilme imkanınız varsa hemen anlaşmanızı öneririrm. Aksi takdirde kullanma hırsızlığından dolayı ceza alabilirsiniz.

Nitelikli hırsızlık

Madde 142 - (1) Hırsızlık suçunun;

a) Kime ait olursa olsun kamu kurum ve kuruluşlarında veya ibadete ayrılmış yerlerde bulunan ya da kamu yararına veya hizmetine tahsis edilen eşya hakkında,
b) Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle ya da bina veya eklentileri içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında,

c) Halkın yararlanmasına sunulmuş ulaşım aracı içinde veya bunların belli varış veya kalkış yerlerinde bulunan eşya hakkında,

d) Bir afet veya genel bir felâketin meydana getirebileceği zararları önlemek veya hafifletmek maksadıyla hazırlanan eşya hakkında,

e) Adet veya tahsis veya kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında,

f) Elektrik enerjisi hakkında,

işlenmesi hâlinde, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
The Turk çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla