varya şu mesajı görünce yüreğim cız etti içim parçalandı inan ya şu dünyaya babadan zengin gelsem valla zengin kalmazdım içim parçalanıyor gerçi allah yardımcın olsun ya niye ülkeni terketme çabasındasın bak ben yaşadım bu almaya macerasını lanet olsun insanları soğuk ,iklimi soğuk bakma sen dışarıdan rahat göründüklerine ellerinde fırsat olsa dönücekler buralara sana tavsiyem oralardan bir kızla tanışmaya çalış valla hocam öyle bir yazmışsınki topiği yüreğim dağlandı bak en güzeli bu yöntem ben almanyadaki türklerin hangi sitelere girdiğini en popüler olanlarını iddia ediyorum bu forumda bilenlerde ilk 3,e girerim özelime yaz sana elimden geldiğince yardımcı olmayan şerefsiz olsun ve yine benden sana söz sağlam kızların msn adreslerini vericem biraz sabrediceksin arkadaş bana özelden mesaj at ve dilerim allahtan yolun oralara sürüklenmez(valla nostalji rüzgarları estirdin ve dağıttın beni

hani bende duygusal yazdım ve birazda bilimsel girimde gitme oralara almanyada kömür-çelik sanayi tüm gücünü kaybetti bugünlerde binlerce vatandaşımız işsiz ayrıca yine almanya ileriye yönelik büyük sermaye yatırımları yapmıştır üretim sistemi için buda şu anda kendi içindeki ekonomosini etkilemiş olup şu anda kendi vatandaşlarından bile tepkiler başlamıştır nitekim gelen erken seçimde bunun göstergesi ...bence vazgeç illede diyosan ve dediğim yöntemi deniceksen beklerim özele