View Single Post
Eski 30-08-05, 23:46   #5 (permalink)
akbaba
Üye

Giriş Tarihi: 03-09-2004
Yer: tayyi mekan bastı zaman
Rep Puanı: 2493
akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11akbaba Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 75

Varsayılan Cvp: Kirgizistan da Eğitim.

2 bin dolara burda da okursun bilgisayar programcılığını.Ki Ben hiç tavsiye etmem programcı olucam merakım var diyorsan ver parayı istanbuldaki gibi sertifika kurslarına git hiç maceraya atılma.Ben yeni bitirdim üniversteyi.Üniverste sana sadece bu yola burdan gidilir der gerisi sana kalmış. Çaslışıp birşeyler ortaya koymazsan birşey olmaz.
Diğer yandan teyeoğlum kırgızistanda gıda müh. okuyor. Manas üniverstesinde türk üniverstesi. Orda okuyacağın üniversteye yök denklik veriyorsa oku yoksa tr de geçerli olmaz diploman. Orda hayat ucuzmuş yani proflar bile 100 dolar maaş alıyorlarmış.Ama adamlar öğrencileri dersten bırakıp rüşvet alarak geçiniyorlarmış.5 dolar verip internet kafe kapatabilirsin orda. ama sonuçta bizim yeğen bile bırakmayı düşünüyordu ama devam ediyo. Dediğim gibi bence burda sertifika kursuna git amacın ilerlemekse , orda eğlenceye gitmiş olursun zevk sefaya dalarsın walla eğlence hayatı çok ucuzmuş ( bi yaz ben de gitmeyi düşünüyom ).
akbaba çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla