View Single Post
Eski 20-05-08, 12:53   #7 (permalink)
öl_ve_yaşa
Yabancı

Giriş Tarihi: 20-05-2008
Rep Puanı: 137006
öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11öl_ve_yaşa Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Aöf tvsiye edermisinzi

Açıköğretime zor diyene ne demeli bilmiyorum. Sorular çocukoyuncağından öte.. Özellikle de kamu. Zaten örgünde de en kolay fakülte eğitimden sonra iktisat ve idari bilimler değil midir, onun içinde de kamu başı çeker. hemen hemen her yerde böyledir. Gerçi bir kamucuıya sorsanız ona göre en zor bölümde okuyordur ama.. Sanki tıp sonmda tus'a hazırlanıyor, maşallah..

Açıköğretimi zor yapan sorular ya da sitem felan değil öğrencilerde çalışma disiplini olmamasıdır.

Ben hem açık hem örgün okuyorum. Açık'ta her bir derse sadece bir gün ayırıyorum. Ünitelere göz atar gibi yapıp çıkmış soruları çözüyorum 2-3 kez. Aldığım notlar genelde 65 ile 85 arası değişiyor. Hiçbir zamna çalışkan bir öğrenci olamadım gitti. Çalışkan bir adam aöfde türkiye derecesi yapar.
öl_ve_yaşa çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla