Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen _SeNaToR_
Bence topluca gidin milli eğitime yada topluca imza toplayın şikayet edinbiz bir kere yaptık haklı çıktık.Özel okuyorsunuz arkalarından birilerinin yakını üst düzey bir yerde çalışabilir belki birilerini devreye sokar hocayı şırnağa bile sürersiniz.Öğrenci her zaman haklıdır.Hakkınızı arayın...
|
Öncelikle şunu söyleyeyim. Özel okulda çalışan bir öğretmen o özel kurumla sözleşme imzalamış bir işçidir. Ne kadar sağlam torpil bulursanız bulun kesinlikle hiçbir yere süremezsiniz. Sözleşme bittiğinde sözleşmesi yenilenmez olay kapanır.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen BerkayTutal
merhabalar
öncelikle ben 14 yaşında bir 8. sınıf öğrencisiyim
öğretmenim derste 2 kişi konuştu diye tüm sınıfa 50'şer puanlık 2 tane kazık ötesi soru sordu bu konuda hakkımızı nasıl ve nerde aramalıyız hocamız adeta özellikle sıfır vermek için bunu yaptı özel bir okulda okuyorum 3 şube var tüm şubeler daha önceden yazılı soru ve cevaplarını biliyorken ve bu kadar kolay sorular var iken(öğretmen soru ve cevapları dağıttı) bizim şube sırf 1 derste 2 dk konuştu diye kazık klasik(diğer şubeler test oldu) sorulardan sınav oldu hakkımı nasıl ve nerede aramalıyım?
değerli cevaplarınızı bekliyorum
|
Bütün öğretmenlerin sınavda, "işlenilen konulardan" istediği herhangi bir soruyu sorma hakkı vardır.

Kimse öğretmene ne soracağı konusunda karışamaz, hatta öneride bile bulunamaz. Bir şubeye test yapmış, diğer şubeye klasik sınav yapmış bu da kimseyi ilgilendirmez. O nedenle öğretmenizin yapmış olduğu hareket suç değildir. Etik midir? Bu tartışılır. Yalnız şunu da unutmayalım ki, dersi bozacak herhangi bir hareket, konuşma vs. disiplin cezasını gerektirir.
Bence bir dahaki sınav için biraz daha dikkatli olun, öğretmeninizi üzmeyin