View Single Post
Eski 20-05-08, 02:07   #24 (permalink)
DieForYou*
Yabancı

Giriş Tarihi: 18-05-2008
Rep Puanı: 2375
DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11DieForYou* Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: 5 zayıfı olan liseli üst sınıfa geçebilecek

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen emrah_che Mesajı Göster
ya herkes neden seviniyor. bu tasarı bu durumda olan arklarmıza haksızlık faydası olmucak zararı olcak. yahu sınıfı geçdin o dersleri weremezsen diploma alamıcan. amaç sınıf atlamakmı , diploma almakmı? çok yazık sınıf tekrarı yapmak daha avantajlı dayıfların silinicek konular iyice yerleşcek. bizim okula hala diploma alabilmek için sınawa giren +30 yaşlarında bir sürü amca war ki onlar 2 liq lerle böle 5 oldumu nolcak. uzun wadede kötü sonuçlar doğuracak. bence onaylanmaması gerekir.

Sallada bari adam akıllı salla + 30 yaş diyorsun bu herif kafadan 10 sene kadar sınava girmiş olabilir..

Sorumluluk sınavlarında 3 yıllık hak var 3 yılda veremezsen bir daha giremiyorsun..

Eğer bu kanun bu sene çıkarsa çok sevinirim benim işime çok yarar..

Ben Futbolcuyum nereden baksanız 2 ay okula gitmiyorum bu sene kaldığım zaman okul hayatım bitcek eğer bu yıl için geçerli yaparlarsa çok sevinirim..

saygılar.
DieForYou* çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla