View Single Post
Eski 18-05-08, 00:28   #330 (permalink)
osmanlı_imp
Yabancı

Giriş Tarihi: 17-05-2008
Rep Puanı: 2375
osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11osmanlı_imp Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Tüm Özel Günleriniz İçin Hediye Danışma Servisi Hizmetinizdedir .. Yeni Konu AÇMAY

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen rowdyseqo Mesajı Göster
öncelikle güzel bi başlık olmuş , Zeynep e teşekkürler , mesela arkadaşlar ben bi fotoğrafcı dükkanında görmüştüm , bardak var , oda sıcaklığında falan ya da içinde SICAK olmayan herhangi bi sıvı mevcutken bardağın dışı siyah , ama içine ÇAY , NESCAFE , KAHVE ..... vs... gibi sıcak sıvı koyunca o siyahlık kayboluyo ve beyazlaşıyo artı sevdiğinizin resmi gözüküyo eğer isterseniz yazıdaa yazdırabiliyorsunuz , içinde ki sıcak içecek bitince yinee siyah haline dönüveriyo sadece resim vermeniz yeterli , bide ne yazdırmak istiyosanız söylüyosunuz o kadar ...fiyatı 25 ytl , işinize yarayabilir, sağlıcakla...
DIŞARDA BULAMIYORSANIZ İNTERNETTE SİHİRLİ KUPA YAZIN ÇIKIO AMA TABİİ 25 YTL DEİL 35 40 YTL CİVARINDA TABİİ BİRDE EĞER ORDAN ALINCAKSA KARGO ÜCRETİ VAR YANİ 45 50 Yİ BULUO BEN YAPTIRDIM ORDAN BİLİORUMM
osmanlı_imp çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla