C: AşıKKeN ayrıLmak,Nedensiz KavgaLAr,GüvenSizLik , Dolu Sebep sonuç AyrılıkAma Unuta
Encoy adlı arkadaş o kadar güzel açıklamış ki söyliyecek söz bulamadım.Ama bir zamanlar bende seninle hemen hemen aynı duyguları yaşadığım için, karşılıksız aşkın ne demek olduğunu iyi bildiğim için bir kaç şey yazmak istiyorum.Anlattıklarından ben şunu çıkardım; sen mutlu olduğunu sanıyorsun onun hissettirdiklerini hiç kimsenin hissettiremeyeceğini düşünüyorsun inan bana aynısını bende çok düşündüm.Ama inan insan zamanla unutuyor zaten bir kere o aşk acısını hissettiğinde bir daha mutlu olmak malesef mümkün olmuyor.Artık ona karşı içinde bir heyecan bir kıpırtıdan çok onu her gördüğünde kalbinde buruk bir acı ve geçmişte onunla beraber yaşadığın kötü anılar aklına gelicek.Zaten ben aşkın hiç bir zaman karşılıklı olduğuna inanmam.Aşk tek taraflıdır,karşılıksız ve yalnız.Sevgi ise karşılıklı olanıdır.Eğer senin ona karşı hissettiklerini o hissetmiyorsa o zaten doğru kişi değildir güven bana ve burada,bu başlık altında seninle dertleşen insanlara.Seninle aynı duyguları yaşayan biri olarak unutmak 3 yılımı aldı çok şey kaybettim fakat bu zaman içinde kendimi yargılayarak çok da şey öğrendim.Umarım sende tecrübelerinden ders çıkarıp insanlara nasıl yaklaşman gerektiğini öğrenirsin bir gün...
|