View Single Post
Eski 15-05-08, 19:06   #29 (permalink)
non-toxit
Yabancı

Giriş Tarihi: 15-05-2008
Rep Puanı: 2375
non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11non-toxit Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Bi kızın beni sevdiğini nasıl anlarım?

Arkadaşlar bana bi yardımcı olun ne olursunuz. 1.5 aydır çöktüm bittim yha. her gün kendimi vuruyorm sahillere. içtikçe içiyorm sınır tanımadan. ama unutamıyoRm.
Kızla aynı sınıftayız. Onu oLe çok swiyoRm ki diLLeRe Dökülmez. Ben Hiç SewemeDim ama Bu Duyguyu Da iLk Defa YaşıyoRm. Çıktıqım TonLarca Kız oLdu yaLnz Hepsi Günübirlik yaşandı ve sona erdi. hiçbirinden bu duyguyu alamadım. Kız DersLerDe Çok BakıyoR. HaLiyLe BenDe Çok BakıyoRm. Yani anLayacaqınız O da Kesiyo BenDe. Ama Bi YakınLaşamama Gibi Bi DerDimiz Var. Ne Ben Ona yanaşabiliyoRm Ne De o Bana. ben Ona Teklifimi SunDuM. Yalnız ReddediLDim Ama Reddetmesine Raqmen HaLa Bakı$LaRı AltınDaYm. Ole bi Kötü Durum Ky Anlatamam. Umut Vermese Yana$mıcam Ama BakıyoR AnLıyoRm. Bi KaÇ Gün Bakmayınca Da GeLip yanıma OturuyoR. Bu Beni DAha Kötü EdiyoR. Unutmaya ÇalışıyoRm Ama Bana Daha Çok yanaşıyoR. Yalnız Hiç Bişi KonuşamıyoRz. O da BenDe. AsLınDa Ole ŞeyLeR DemeK İstiyoRm Ki Ona Vereceqi Tepkiden KorkuyoRm. ErkekLer Ne DemeK İstediqimi AnLaRsınıZ. GerçekTen Sewen VarSa Eqer AranızDa. Yanımda Oturuyo Ve GözGöze GeliyoRz. ÖyLe Bi Duygu ki İfade Edilemez. O Çok utanıyoR. 3-4 Sn Baktıktan Sonra GözLeRini Çekiyo Ve HareketLeRiNDen UtanDıqını AnLıyoRm. BenDe ArtıK UtanıyoR Mu Yoksa Nie Bunu YapıyoR AnLamıyoRm. Sınıfta 1 Ki$i Daha bu kıza TekLif Etti Ve Hemen Reddetti Ama Bana Biras NazLı ŞekilDe Geri ÇevirDi. Sınıftan Teklif eden Çocukta Sewdiqim Kızın Bi Ark. Ve HaLén Daha Çok SewiyoR. OnLa Bu YüzDen Çok BüyüK KavGaLaR Ettim. KaRaKoLLaRDa BiLe KalDm. 1-2 Gece Bu YüzDen. Bi YarDım EdiN. Bayan Ark.LaR DurumDan AnLaR HerhaLde. ŞimDen CwpLarınız İçin Tşk Ederm. Sorum Bu Kız BenDen İlqi DuyuyoR Mu Duyuyorsa NeDen ReddedilDm.
non-toxit çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla