acil . arkadaşım için atılabilir mi?
merhaba arkadaşlar benim amcamın oğlu bir meslek lisesinde okuyor. başından şöyle bir olay geçmiş :
şimdi benim amcaoğlunu adı murat . bu bi gün sınıfın önündeki bankta otururken önündeki banka sınıfından bir kız oturmuş . murat ın elindede 6600 modeli nokia telefon varmış. kendini çekiyormuş . karşısındaki kızda etekli ve eteği kısa ayaklarını banka uzatıyormuş rahat tavırlar sergiliyormuş murat da bi anlık maallığına ve şeytana uymasıyla kızın diz altı nda kesimi çekmiş ama dizaltından zaten kızın eteği diz üstü diz altını normalde herkez görüyoor. çekmiş ama daha sonra 5 dk içinde kimse görmeden silmiş fotoğrafı . fotoğrafı kimse görmemiş kızdanda özür dilemiş sonra olay kapanmış. daha sonra olay açığa çıkmış bir yerden . bu kızın babası falan öğrenmiş ancak murat ın babası da kızın babasını aramış özür dilemiş babası affettmiş ama kızın babasıyla müdür arkadaşmış . murat ın dersleri çok iyi birinci dönem 4.38 diploma notu yani 81.38 idi. bu seneki dersleri çok iyi okulda hiç bir disiplin suçu yok bu daha ilk olayı hiç bir şekilde kötü tanınmıyor. sınıfta kimse atılmasını istemiyor . fotoğrafını çektiği kız bile. vede bi olay daha var msn olayı kız eskiden murat ı dövdürmek için murat ın en yakın arkadaşıyla çıkmış ve bu etek olayı haftasında kıza küfürler etmiş msn üzerinden bu olayı da bana yıktılar çocuk murat ın arkadaşı olduğu için sırf. okul radyo tv bölümü murat okulda ilk film çeken çocuk . şimdi mayıs ın 14 ü okulların kapanmasına kalmış 25 26 altı gün sen bu çocuğu okuldan atmak istiyorsun . ???? dediğim gibi bu ilk olayı bundan önce hiç bir suçu olmamış dersleri çok iyi saygılı bi öğrenci ... bu yapılan doğrumu bu ceza ağır değil mi genc bi çocuğu bu saatten sonra okuldan atmak ?
kız için ekliceklerim : kız geçen sene murat a çıkma teklifi etmiş vede başka bir teklif daha etmiş ki siz anlayın artık murat fotoğraf çekme cesaretini burdan allmış ..
|