View Single Post
Eski 14-05-08, 16:39   #1 (permalink)
*AltaiR*
ஐ◄██▓▒░O ßi®♥AşıK░▒▓██►ஐ

Giriş Tarihi: 16-01-2007
Yer: Ankara
Rep Puanı: 20005144
*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11*AltaiR* Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 200093

Unhappy Bana Aşkı denilen Güzel duyguyu Tattıran kız :(

Arkadaşlar öncelikle hikayemi kısaca anlatayım üşenmeyip okursanız çok memnun olurum.

Ben lise 2 ye gidiorm ve yan sınıfda inanılmaz hoşlandığım bir kız vardı.Ama kızla hiç konuşmuşluğumuz yokdu.Her neyse geçen ay başında kızla sürekli göz göze gelir oluyoduk ve gülümseyip gözünü çeviriyordu.Bende bunun verdiği bi gazla kızın sırasına Gül koydum sabah kimse görmeden(kızın adı gülay).Kız çok mutlu oldu acaba kim fln filan diye aramaya başladılar.Ertesi Gün fazla beklemeyip hoşlandığımı söyleyeyim dedim ve kızla konuştuk çok iyi bi insansın ama derslerime onem vermem lazım deyip kibarca reddedti beni.SOnra 1 hafta sonra sensiz yapamıorm bi şanms versen fln dedim 1-2 hafta sonra cıkabiliriz belki dedi.Yine ümitlenmiştim .Sonra aradan 1-2 hafta geçti en sevdiği çiçek olan beyaz gulu aldım ve butun herkesin onunde seni seviorm dicekdim.Ama kapıya gelince konuya direk yine ne oldu diyerek girdi bende kaldım öyle üzgünüm seni kırmak istemiyorum diyince resmen yıkıldım GÜL de elimde kaldı veremedim sözcükler boğazıma tıkandı sonra işte bizim kızlar arkasından koşup gülü fln verdiler.Eve geldim mesaj geldi canım daha önce çıktıklarımdan çok yandı o yüzden kendime söz verdim lisede kimseyle cıkmaycm sen co kiy ibirisin bunlar olmasa cıkabilrdik yazdı.SOnra arkadaşın olmayı co kisterdim dedi.SOnra her gün bana msj atar oldu nasılsın iyimsn diye ben onu unutmaya calısdkca o bana mesaj attı her gun beni gorunce kapıda her goz goze gelişimizde içeri kaçıyordu ve sınıflarından bir oğlan la cıkıp benim onumden geciolardu.Ne zman goz goze gelsek bunu yapıodu.Dün yine her zaman ki gibi mesaj attı bana nasılsın iyimisin diye konuştuk yine sonra iyi akşamlar dedim ve yine içimde bir ümitle yattım...BU arada sırasına şiir yazmışdım zamanında o da beinm şiirimin ustune başka bi şiir yazmışdı ama şiir tam değildi şansıma bende o şiiri biliodum şiiri tamamladım şiirin başı da boyleydi yazdım gulcuk koydum ertesi gun o da gulucuk koyduum yerlere gulucuk koymuş ve altına da Sence sevmek çok mu acı yazmış Bende ona Sevmek dünyanın en guzel duygusu asıl acı olan sevgine karşılık alamamak yazmışdım.her neyse bugun bu notuma cevap alırım heralde diye bi ümit yine okula gittim kızlada artık arkadaş olmuştuk birbirimizi tanıoduk.Notunu çok merak ediyordum ama bugün onu bi oğlanla konuşurken görrdüm sanki içime doğdu ama oğlan çıkma teklifi ediyodu sanki bir ümit gülay reddeder dedim ve ordan ayrıldım okul çıkışı tam aşşağıya indim bir anda arkamda belirdi.Ama yanında o oğlan vardı samimi değillerdi konuşa konuşa yanımızdan geçtiler ama kız eve servisle gidiodu o gün de servise binmemişti işte yanımdan geçtiler öyle bir ara göz göze geldik ama kafamı cevirdim hemen...Galiba çıkıyorlar tam bilmiyorum ama çok üzgünüm ilk defa aşk denen duyguyu tatmıştım ve ilk defa sevdim.Bu kadar olaydan sonra rededilince de kendime hiç bi güvenim kalmadı sizce artık ne yapmalıyım kızla arkadaş olarak mesajlasmalımıym yoksa onunla konusmamalı mıyım ama dediğim gibi çıktıklarından kesin emin değilim

Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen benim için çok değerliler Çok üzgünüm ya
*AltaiR* çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla