C: Cam Filmi Hakkinda
Arkadaşlar herkese tavsiye kesinlikle cam filmi çektirmeyin aracınıza.Yeni Araç Muayene İstasyonlarında kesinlikle cam filmi kabul edilmiyor. Bir sürü mesnetsiz iddea var ortada yok ruhsata işlenmesi gerekiyor,yok arka camlarda serbest yok %70 görünürlük olursa serbest. Kesinlikle bunlar doğru değil Terör kanunu ve Trafik kanuna göre cam filmi kesinlikle yasak koyuluğu ne olursa olsun. Yazık olur paranıza millet 600 liraya film taktırıyor size tavsiyem taktırmayın sizde.Ama şu var arka yolcu camlarında istediğiniz kadar koyulukta orjinal E onaylı renkli cam takabilirsiniz ön yolcu bölümündede %70 görünürlük sağlayan renkli cam takılabilir ön camda renkli cam yasak.
Ben yeni kurulan muayene istasyonlarında araç muayene uzmanıyım yani bu işin uzmanıyım her türlü sorunuza cevap veririm.Gerçekten bende üzülüyorum insanlar para verip film taktırıyor fakat görevimiz gereği görmezden gelemiyoruz. Tekrar söylüyorum taktırmayın ilerde polislerde sıkı tutacaklar muayen zamanı söküp tekrar takma gibi bir imkanınızda olmaz.
|