View Single Post
Eski 13-05-08, 12:39   #1 (permalink)
losingrip
Meraklı

Giriş Tarihi: 08-03-2007
Yer: Do U Know You Made Me Cry? Do U Know U Made Me Die ?
Blog Mesajları: 1
Rep Puanı: 65190
losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11losingrip Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 674

Varsayılan Sen Zaten Hep Aynıydın

Sen Zaten Hep Aynıydın…

Sen zaten hep aynıydın…gecelerce ağlatan gecelerce yollarını gözleten, sessiz kalıp kahreden sen..sen yine hep aynıydın..

Sen zaten hep aynıydın…seni görmek için cırpınırken , sadece izleyip hiçbirşey yapmayan sen..sana her ölüyorum dediğimde soğuk kanlı bir katil gibi sadece yüzüme bakan sen..sen yine hep aynıydın..

Sen zaten hep aynıydın…Tüm keşkelerimin sahibi, suçsuz olduğum halde beni yerden yere vuran ama sonra pişman olan ve buna rağmen aynı davranışları sergilemekten kaçınmayan sen..Sen yine hep aynıydın…

Sen zaten hep aynıydın…küçük mutluluklarım , sessiz hakırşlarım, gözyaşlarımsız ağlayışlarım, saçımdaki her kar tanesinin biricik sevgilisi , sen….SEN YİNE HEP AYNIYDIN..

Sen zaten hep aynıydın…cekip gitmeyi çok seven, ve her defasında aynı kelimelerle geri gelmek isteyen, ve yine aynı şeklde tekrar gitmek isteyen sen..gelip geçici duyguların sahibi…sen yine hep aynıydın..

Sen zaten hep aynıydın..bana değiştim deme! bana olgunlaştım deme ! bana bu sefer daha farklı özledim deme ! sensiz olmuyor deme ! Bana hicbir şey deme! Çünkü sen zaten hep aynıydın ve yine aynısın…beni burada bırak ve git !git nereye istersen, hani o hep yapmak istediğin şey !!! “gitmek”…Sana son iyiğilim bu olsun “ GİT!”….Ve ne olur yanında kalbimi de al git ! beni öldür de git , bu da senin bana son iyiliğin olsun , nolursun , nolursun !!!

losingrip
losingrip çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla