View Single Post
Eski 11-05-08, 22:32   #23 (permalink)
poffss
Sebebim Sensin

Giriş Tarihi: 06-01-2007
Yer: ██████████████
Blog Mesajları: 1
Rep Puanı: 7401024
poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11poffss Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 74042

Varsayılan C: ölüm döşeğinde(lütfen okuyun sonu çok güzel)

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ASLICANO Mesajı Göster
ARKADAŞIM TABİKİ BİZDE MÜSLÜMANIZ AMA SEN KONUYU ÇARPTIRDIN VE HADDİNİZİ AŞIYORSUNUZ DİKKAT EDİN AYRICA BENİM İNANCIMA VEYA İNANCIMA GÖRE NASIL YAŞADIĞIMA KARIŞAMAZSINIZ AMA YİNEDE HAKLISINIZ AŞK İÇİN CANINA KIYMAK TABİKİ CAİZ DEĞİL TABİKİ DOĞRU DEĞİL ÇOK HAKLISINIZ AMA AŞKTA BAŞKADIR BE ABİ DİN BÖLÜMÜNEDE UĞRARIM BEN MERAK ETME AMA KONUYLA KURAN'IN Bİ BAĞLANTISINI BULAMADIM NEYSE ABİCİM YİNEDE SOLASIN
canım kardeşim ben size müslüman değilsiniz demiyorum sadece böyle şeylere kendinizi fazla kaptırmamanızı söylemek istiyorum bir insan sevgisini ölümle göstermemeli yada ölüme sebebiyet verebilecek hal ve hareketlerle
sevgiyi göstermenin en güzel yolu o gittikten sonra bile onun anısına hatırasına sadık ve saygılı kalabilmektir yani en büyük aşk kendi canına kıyıpta bir sona ulaşmak değilde acı dolu bir başlangıca merhaba demektir
saygılarımla
poffss çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla