View Single Post
Eski 11-05-08, 16:52   #17 (permalink)
Amadeus
Eski Üye

Giriş Tarihi: 29-11-2004
Yer: in kulağı var. Benimde kulağım var. Ben yer'miyim? Hayır yemem. hehehe
Rep Puanı: 1028480
Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11Amadeus Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 10341

Send a message via ICQ to Amadeus Send a message via MSN to Amadeus Send a message via Yahoo to Amadeus Send a message via Skype™ to Amadeus
Varsayılan C: Polis İle Kavga

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ChesteRgazi Mesajı Göster
Morali düşüyorsa , asabileşiyorsa yapmıyacak işini istifasını vericek ARkadaşım.. Polis'in kişisel ProbLemleri bizi bağlamaz...

Benim başımada buna benzer bi olay geldi; Arabayla gidiyorduk çevirmede durduk Ehliyeti Ruhsatı, vede hepimizin kimliklerini aldılar.. 20 dakka bekledik ses seda yok, yanına gidip bi problem mi var acaba dedim. Polis skain bi şekilde biraz daha beklememizi söyledi (emir vererek vs.. değil kibarca nazikçe)..

Yani ßiz vatandaşlar Kişilere değil, kurallara uymalıyız...

Konuyu başlatan Arkadaşa gelince, Polisin ismini soyismini veya yaka numarasını aldıysan, vede bu işin üstüne gitmek istiyorsan iyi bir avukat ile bu işin üzerine gitmeni tavsiye ederim..
İnsanların bahsettiğim şekilde asabileşmesi kendi ellerinde olan bir şey değil. Dünyanın hiç bir yerinde polisler 8 saatten fazla çalışmıyor. Sıkıysa sen geç onların yerinede sinirlenme. Bekara karı boşamak kolay tabi. Buradan sallamak kolay insanlara işini öğretmek kolay. Boş boş konuşuyorsunuz.
Amadeus çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla