View Single Post
Eski 09-05-08, 18:10   #46 (permalink)
Win4EveR
Sadık Üye

Giriş Tarihi: 28-01-2008
Yer: Bursa
Rep Puanı: 7241252
Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11Win4EveR Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 72443
Angry C: Yunanistan Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen GoLdeM Mesajı Göster
Afedersin ama bu mesajı görünce cevap yazmadan duramadım.Abicim şaka yapıyosun ama işte bize yurtdışında önyargıyla bakmalarının sebebi bunlar.Neden yok biz onları döveriz onlar bişey yapamaz falan diyorsunuz ki? Niye dövüyoruz? Niye kol kola girip barış ve huzur içinde yaşamak için çabalamıyoruz niye bunun için bir adım atmıyoruz.Ben isveç ve danimarkada kaldım bir süre.Bu süre içinde isveçli vatandaşlarlada çok iyi arkadaşlığım oldu ama benimle daha yakın olmadan önce hepsi öngörüyle bakıyorlardı bana.Hepsinin gözü üstümdeydi.Acaba nasıl oturacak nasıl kalkacak nasıl davranacak vs. ama daha da birbirimizle kaynaştıktan sonra bana Türkleri çok merak ettiklerini söylediler ve Mayıs ayının sonuna doğru birkaçı Türkiyeye geliyor.Peki onlar benle tanışmasaydı ne olacaktı?Hep akıllarında Türkler için bir önyargıları olmıyacak mıydı?
Neden bu ırkçılık davalarını bırakmıyoruz.Onlarda ırkçılık varsa biz niye ırkçılık yapalım.Niye kardeşçe yaşamaya çalışmayalım?

Tekrar özür diliyorum konun sapmasını istemiyorum ama içimdekileri dökmek istedim.

Saygılar..
Lan o yunan itleriyle biz mi kardeşce yaşıcaz onlar şerefsiz soysuz ermeni piçi apoyu desteklesinler pkk piçlerine yardım yapsınlar biz mi yunanlılar arkdaş olcaz sen güldürme beni..Yunan piçleriyle arkadaşlık olmaz lan ...
Win4EveR çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla