View Single Post
Eski 08-05-08, 05:06   #139 (permalink)
Enz!m
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-08-2006
Yer: R00T
Rep Puanı: 2375
Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11Enz!m Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Azerbaycan Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen HaCKeW Mesajı Göster
AZERBAYCAN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
BAKÜ AZERBAYCAN

Öğrenim Ücreti: Eğitim ücreti 800 ABD Dolarıdır.

Hazırlık Programı: Hazırlık eğitimi vardır. Hazırlık eğitimi ücreti 500 ABD Dolarıdır.

Yurt İmkanı: Üniversitede yurt imkanı vardır. Ücreti aylık 20 ABD Dolarıdır.

Kayıt İçin İstenen Belgeler:

1:Lise Diploması (İlgili Ülke Diline Çevrilecek)

2:ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi

3:Sağlık Raporu ve AİDS Testi (İlgili Ülke Diline Çevrilecek)

4:Pasaport Aslı ve Örneği

5:8 Adet Vesikalık Fotoğraf

6:İkametgah Belgesi

7:Nüfus Cüzdan Aslı ve Örneği

8ilekçe

(Ayrıntılı bilgiye üniversitenin telefon numarası ile ulaşabilirsiniz.)

İrtibat Telefonu:

Telefon: (00 99 412) 38 33 43

Faks: (00 99 412) 38 32 80

Azerbaycan teknik ile ilgili bu bilgilere ulaştım ve inş orada okumak istiyoruz ve tabiki merak ettiklerimiz var yurt ücreti 20 $ diyor mesela eğitimde 800 $ ama haftalık 500 $ lazım diyenlerde var anlayamadım ?
Öncelikli tavsiyem ; Azerbaycan'ı son bir kurtuluş gibi düşünmen.Çünkü Türkiyedeki üniversite ortamı ile burası arasında bayağı fark var.

Eğitim ücretine gelelim; ilk sene yani hazırlık sınıfı için 2 dönemlik eğitim ücreti 500 $ diğer seneler için 2 dönemlik 800$'dır.

Yurdun 20$ dediğine bakma yurt falan yok olan yurtta da bırak sen-ben inekler bile zor yaşıyor

Buradaki yaşam masrafların için ise minimum aylık 500$ harcaman gerekli.Bunu düşünerek buraya gel eğer sana düzenli olarak bu para gelmeyecekse inan çekeceğin rezilliğe değmez.
Enz!m Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla