View Single Post
Eski 07-05-08, 13:07   #1 (permalink)
maddonmez
Yabancı

Giriş Tarihi: 07-05-2008
Rep Puanı: 2375
maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11maddonmez Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan A.b.d Ye GİrİŞ

arkadalar 5 sene önce dayım amerikaya green card ile yerleşti ve şu anda düzenli bir hyat yaşıyo vermont da bulundu yerde yabancı bir patronu var.bir aya kadar dayım türkiyeye dönecek vegiderken yanında bende gitmek istiyorum orda çlışmakiçin nasıl bir yol izlememiz gerekiyor dayımın patronuda dayımda bana sponsor olur ancak çalışmam için patronunun istek yapmasımı ne grekiyomuş bide belli bi miktar para ben onlisans mezunuyum ocak ayında bitti askerliğim 2 yıl tecilli 18-19 aydan bei bodrolu olarak özel bi sağlık polikliniğinde çalışıyorum dilim çatpat var.22 yaşındayım bekarım nası bir yol izlemeliyimamekada çalışmak için turistolarak gidip ora evlenmeimiyim yoksa istekdemi bulnsunar ne dersiniz acil cevap verirseniz sevinirim
maddonmez çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla