Konu: Roaccutane!
View Single Post
Eski 05-05-08, 23:01   #984 (permalink)
Lephisto
Tak Jileti Dudağına; Öp Beni Şah Damarımdan...

Giriş Tarihi: 29-03-2007
Yer: Tears Of The Sun
Blog Mesajları: 7
Rep Puanı: 88681180
Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11Lephisto Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 886972

Send a message via MSN to Lephisto

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen OsmanlıOrdusu Mesajı Göster
M ' Shinoda Sen Sanırım Bu Konuda Uzmansın.Bize Neler Yapmamız Gerektiğini Açıklarsan Seviniriz.Bazı Doktorlar Yeterli Bilgiyi Vermiyor.Benim Büyük Sivilce Az çıkıyordu Suratımda.Daha Çok Kırmızı İzler Var.Onlar İçin Kullanıyorum.Doktor Geçicek Dedi.Ama 1-2 Arkadaşım Diyor ki Suratı Geçmeyen Arkadaşlarımız Var.Çok Sevindim Geçicek Diye.Ama Bu Kırmızı İzlerin Geçmeme İhtimali Var Mı? Açıklarsan Seviniriz...
Estağfurullah Bildiğim Araştırdığım Kadarıyla Arkadaşlara Yardım Ediyorum İzler zamanla geçer fakat geçme süresini hızlandırmanız mümkün . Kırmızı izler kahverengi değilse hafifse geçer merak etme tretin de kullanabilirsin akşamları 1 kez cok az süreceksiz izlerin üzerine . sabahta yıkarsın 1 haftaya kalmaz sürdüğün yerler pul pul olmaya bşlar yani izli bölge soyulur ve yeni cilt oluşur . fakat mucize değil bu 1-2 ay kullanman gerekli .pul pul olması seni rahatsız ederse nemlendiricilerle telafi edebilirsin

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Engin_1499 Mesajı Göster
Bende 40 gün önce doktora gittim Roaccutane hapını verdi ilk ay 30 mg olmak üzere kullandım.10 gün önce tekrar gittim bu sefer Zoretanin diye bi ilaç yazdı onu aldım.Bu ilaçla roaccutane aynıymış.Bu Zoretanin ilacını kullanan oldumu hiç??

Zoretanin Roaccutane ın Eşdeğer İlacıdır Etken Maddesi Izotretinoin.Herşeyi aynı kardeşim merak etme sorun yok aynı ilaç Bende 3-4 üncü aylarda zoretanin kullandım .

Mesajı son düzenleyen Lephisto ( 05-05-08 - 23:06 ).
Lephisto çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla