View Single Post
Eski 04-05-08, 08:34   #43 (permalink)
lostlove06
Yabancı

Giriş Tarihi: 08-11-2006
Rep Puanı: 2375
lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11lostlove06 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Wat ile bu yaz Florida/Destin de saati 8-10dolara haftada 60 saatle egleneci bi y

merhablar yeni watci arkadaslarima burda pekcoksey sey okudum okuduklarim normal de niye mi herkesin icinde bir suphe var gidince ne yapiriz? is ortami nasil ?ne kadar kazaniriz ?kari kiz ortami nasil? biliyorum ki bir cogunuzun aklinda bu sorular var ama size tek tavsiyem turkiyede yapacaginiz hesaplarla kesinlikle oraya gitmeyin yoksa buyuk hayal kirikligi yasarsiniz sadece burdan en iyi isi ayarlamaya calisin gideceginiz yeri is sartlarini konaklama yemek gibi konulari cok iyi dusunun amerikada kazanacaginiz miktar tammen size kalmis benim ki mi nasildi ilk iki haftam zhir gibi gecti ama sonrasi muhtesemdi ilk iki hafta campground calistim daha sonra ve iki haftalik pay checkim 328 dolar kazandim tabii aya vursan bunu cok masraflarrini ve gezme tozma hayallerini de buna katarsan tam bir felaket sonra dedim insan kaynaklarina is sartlarindan dolayi psikolojim bozuldu hastaneye yatmak istiyorum diye allahtan bir adamla tanistim ki adam bayagi sozu gecen birisiymis bende kafa bozuk olunca bunla bir ara muhabbet ettim olanlari anlattim daha sonra 2 gun sonra otelde kendimi bellboy olarak buldum gunde ortalama 100 150 dolar tip bide saatlik calisma ucretim kesintilerdi filan temiz 8500 kaldi 2500 dolarini orda harcadim gezdimtozdum laptop kamera filan derken muhtseem bir wat oldu benim icin dicem yaaaani kisaca hersey sizin cakalliliginizda bitiyor ordaki soz sahibi olan kisilerle aranizin sicak omasina haa birde turk mu valla kacin orda turke turk demek biraz zor oluyor isin acikcasi herkes ben amerikadayim ayagina ayri bir havada oluyor yani size olumsuz etkisi olur neyse uzun yazdim bayagi bende gidecek arkadaslara yardimci olmak isterim beni facebooktan da ekleyebilirler kenan karadeniz olarak ordan msn verek yardimci olmaya calsirim simdiden herkese iyi watlar
lostlove06 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla