View Single Post
Eski 21-08-05, 04:00   #6 (permalink)
Brave
Forza Beşiktaş...

Giriş Tarihi: 05-04-2004
Yer: ►Hollanda◄░♥Tilburg♥...
Rep Puanı: 8278235
Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11Brave Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 82890

Varsayılan Cvp: Almanya Vİzesİ Allah Rizasi İcİn

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Beorgor
Dostum, bana Alman üniversitesinden kabul belgesi geldigi halde ögrenci vizemi zor alabildim. Kayitlarin son ikinci gününe yetisebildim. Bu Alman konsolosluklari tam pislik. Savas esiriymissin gibi davraniyorlar.
Almanya'dan kimse sana gönüllü olarak davetiye yollamaz. Cünkü davetiye yollayan kisi senden sorumlu oluyor. Üstelik masraflarini karsilayacagini da belirtiyor Alman devletine. Ancak yakin akraban varsa Almanya'da, onlardan alabilirsin. Baska kimse yapmaz. Aci ama gercek.
Almanya'da ne yapman gerekiyor bilmiyorum, ancak vazgec bence. Cok lanet yer burasi. Ben büyük hayaller kurarak geldim, sagligimdan oldum, hayatimi mahvediyor bu sorun. Simdi son islerimi halledip dönecegim memlekete, yedi bitirdi burasi beni. Okulun da cani cehenneme artik, birakiyorum.. Birdaha degil yurt disina, sehir disina bile cikmam herhalde.
Ben 5 yil Berlin`de yasadim, son 10 yildir Hollanda`da yasiyorum (1995 yilindan beri). Almanya icin cok lanet bir yer diyorsun, saglik sorunlarin varmis, hayatini mahvediyormus Almanya ( Yada ben oyle algiladim). Ben Almanya`da ve Hollanda`da toplam 15 yildan beri ciddi bir sorunla karsilasmadim ve hayatimdan son derece memnunum. Uyum veya lisan sorunumu yasadin?
Brave çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla