Konu
:
OkuLda En ReziL oLduğunuz AnLaR
View Single Post
02-05-08, 13:53
#
30
(
permalink
)
c0ss
Meraklı
Giriş Tarihi: 22-05-2007
Yer: єαѕтαηвσσℓ
Rep Puanı: 348534
Rep Gücü: 3507
C: OkuLda En ReziL oLduğunuz AnLaR
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen
tulley7
Arkadaşlar sizinkiler yine iyi ben okulu bırakmayı bile düşündüm
Aynı gün içerisinde bakın ayrı ayrı değil, bu olayların hepsi başıma geldi.
Şimdi sabah hazırlandım çıktım dışarı servisi bekliyorum. Araba hızla çıktı ( Anadol ) Tam aragaz verdi hır hır hızla çıkarken lap etti motor durdu. Hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Adam bana tip tip baktı galiba beddua ettiki o sırada yandaki yokuştan inen kamyon yüzünden bildiğiniz bir çamur banyosu yaptım.
Süveter tamamıyla çamur oldu. Hırkamı giyindim okula gittim. Popüler çocuklardanımdır öyle sınıfta ezilmem ayrıca sınıf başkanıyımda. Herşey güzelken sırada beklerken konuştuğum için andımınız okutuldu bana. ( Herkes bana baktı ayrıca bazı olaylarda oldu bu kadar utandığımı hatırlamıyorum)
Neyse sınıfa girdik bi baktım defter yok. Tam inip alıcam hoca nereye oğlum dedi. Hocam defteri alıcam dedim. ( Kendisi sınıfımıza biraz gıcıktır da ) Beni yarım saat rezil etti. Ayrıca yan sınıfın dersi boşmuş onlarda geldi.
Defteri aldım eski hocamız beni çağırdı gittim yanına. Bilgisayar kablolarını takıyordum çarpıldım. ( Üstümde çamurdu ) Ölüyodum yani hayatım kaydı gitti. Saçlarım dikildi. Tabi sınıfa girince ( Allah tarafından yüce bir güç verdildi ki sınıfa girdim ) bütün kızlar ama hepsi ( hoca da dahil ) öyle bir kahkaha attılar ki keşke yerin dibine girseydim.
Neyse erkekler falan birbirizi tutarız derken sınıfta topla oynuyoduk. Süveterimi çıkarttım. Orada birine faul yapayım derken ayakkabı ayağımdan fırladı. Aynı anda da bir arkadaşım ayranını pantolonuma döktü. Herhalde orada ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktur.
Atmıyorum gerçektende ciddiyim. İsteyen inanır. O günden sonrada hayatımda köklü değişiklikler oldu...
Aksilikler peş peşe gelmiş desene
c0ss
Kullanıcının Profilini Göster